Teollisuus

Teollisuus

Pohjois-Suomen Muovityö Oy tekee vaativien teollisuusolosuhteiden sekä kunnallistekniikan korjaus-, asennus-, kunnossapito- ja purkutöitä, painottuen lasikuitu- / lujitemuovitöihin. Teollisuuden tarpeisiin tarjoamme 24/7 kunnossapitopäivystystä.

Kaikki työt toteutamme Kiwa Inspecta -sertifioinnin valvomien koulutusten, vaadittujen standardien, hyväksyttyjen menetelmäkokeiden sekä Muoviteollisuus ry:n laadunvalvontajärjestelmän mukaisesti.

Käsilaminointitöihin ja -putkiliitoksiin yrityksellämme on standardin SFS 5899 vaatimusten mukainen, menetelmäkokeilla ja koepaineistuksilla valvottu ammattitaito.

Muoviputkistohitsaustemme laadun varmistamme Muoviteollisuus ry:n koulutus- ja laadunvalvontajärjestelmää noudattamalla sekä valvottujen näyttö- ja koeponnistuskokeiden suorittamisella. Muoviputkistojen pusku- ja sähkömuhvihitsaustöihin yrityksellämme on myös valvontapätevyys.

Vankan ammattitaidon ohella työturvallisuus kuuluu ensisijaisiin toimintaperiaatteisiimme. Pääasiallisena toimintaympäristönämme ovat sellu- ja paperiteollisuuden tehtaat, joten kaikki työntekijämme ovat perehdytettyjä teollisuuden työympäristöön sekä turvallisiin työtapoihin.